El nostre taller

Servei de reparació al taller!

La majoria de serveis relacionats amb l’afinació, regulació i manteniment d’un piano es poden realitzar directament en el seu lloc d’ubicació. En el cas d’actuacions que per la seva complexitat o tractament no són possibles realitzar en les dependències del client podem oferir-vos el nostre Taller.
En el taller realitzem reparacions estructurals i restauracions de pianos com poden ser el tractament del corc i l’arna així com els problemes derivats d’un desgast acusat o millores acústiques.
També ens permet realitzar els treballs de substitució o restauració de peces en reparacions importants que no es poden fer en el domicili del client.
Alguns pianos en desús requereixen una neteja integral específica en funció del seu estat.
El taller també és d’utilitat per treballar aquells pianos antics com els que fem referencia en l’apartat de la web; “APUNTS” per conservar les condicions originals del piano amb la restauració de les peces malmeses i substitució de materials degradats.

Imatges del taller

Afinasons
Afinasons
Afinasons
Afinasons

T’ajudem a gaudir del piano

Afinasons al teu servei

Aufwendiger ist das trennen des inhalts der gelben säcke, die ghostwriter kosten eine vielzahl unterschiedlicher wertstoffe enthalten